ASeal F 2+1 GRATIS

207,00 RON 138,00 RON
Disponibilitate: In Stoc
SKU
1835

 Material monocomponent fotopolimerizabil pentru sigilarea fisurilor, suprafețelor ocluzale și în profilaxia cariilor; conține fluor și este de culoare albă.

Seringă 1.55gr., vârfuri aplicatoare

-33%
Bonus

ASeal F este material monocomponent fotopolimerizabil pentru sigilarea fisurilor, suprafețelor ocluzale și în profilaxia cariilor; conține fluor și este de culoare albă. Nuanța de alb permite utilizarea controlată și facilitează observarea vizuală. Gelul de demineralizare (ex. XAcid ) înăsprește suprafața smalțului și produce rețineri microfine ale ASeal F. Astfel, demineralizarea smalțului crește aderența ASeal F în cazul fisurilor, cavitatilor și a suprafeței dintelui.

INSTRUCȚIUNI DE FOLOSIRE:

Demineralizarea smalțului

Suprafețele ocluzale ale dinților care urmează să fie sigilați trebuie curățate temeinic. Aplicați gelul de demineralizare pe suprafață fără a permite ca acidul să ajungă pe dentină. Lăsați gelul de demineralizare 30 de secunde, apoi clătiți temeinic cu apă. Uscați cu aer fără ulei și apă. Smalțul demineralizat trebuie să aibă un aspect alb cretos. Atenție la demineralizare: este esențial ca smalțul demineralizat să nu fie contaminat cu nimic. În cazul în care contaminarea se produce, remineralizați, clătiți cu apă și uscați așa cum s-a explicat anterior. Evitați contactul gelului de demineralizare cu țesuturile orale moi, cu ochii și pielea. Dacă are loc un contact accidental, clătiți imediat cu apă din abundență. În timpul aplicării ASeal F, zona trebuie păstrată uscată cu ajutorul unei digi de cauciuc.

Aplicarea ASeal F

1. Aplicarea directă cu vârful aplicator: Atașați vârful acului la seringă. Aplicați cu grijă ASeal F într-un strat subțire direct pe zonele demineralizate și – în cazul în care e necesar – întindeți cu o pensula adecvată.

2. Aplicarea cu o pensulă: Se aplică o cantitate mică de ASeal F pe dinte și se întinde cu o pensula adecvată. ASeal F trebuie aplicat numai în zonele demineralizate. Îndepărtați excesul de material. Fotopolimerizati fiecare strat cu o lampă de fotopolimerizare dentară timp de 20 secunde. După polimerizare, ajustați ocluzia și inspectați etanșarea asigurându-vă că există o acoperire completă. În cazul unei acoperiri incomplete, aplicați din nou ASeal F în același mod

PREZENTARE:

Seringă 1.55gr., vârfuri aplicatoare

Mai multe informații
Garantie N/A
Cod identificare produs 1835
Termen valabilitate scurt Nu
Scrieți propria recenzie
Recenzați:ASeal F 2+1 GRATIS

Prin completarea acestui formular esti de acord ca recenzia ta sa fie publicata. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.