Test Bowie&Dick 10+5 GRATIS

232,50 RON 155,00 RON
Disponibilitate: In Stoc
SKU
1121

Test recomandat pentru verificarea efectuării corecte a vacuumului în autoclave.

-33%
Bonus

Test recomandat pentru verificarea efectuării corecte a vacuumului în autoclave.

Caracteristici:

 • Este de unică folosință și se recomandă utilizarea zilnică.
 • Este folosit pentru evidențierea aerului rezidual periculos sau a gazelor inerte din incinta aparatului de sterilizare, prezența acestora periclitând procesul de sterilizare.
 • Pe partea exterioară a pachetului este un indicator care precizează procesarea pachetului (autoclavul, data la care s-a făcut testul), iar hârtia din interiorul pachetului este inpregnată cu indicatorul de culoare.
 • Dimensiuni pachet: 12.5 x 23cm.
 • Asigură securitate maximă monitorizării sterilizării. Se poate aprecia ușor corectitudinea evacuării aerului precum și asigurarea cantității corespunzătoare a aburului (concentrație non-critică a gazelor inerte)
 • Nu are miros, nu are scurgeri și nu este vătămător.
 • Cerneala indicatoare nu conține metale grele!
 • Rezultate reproductibile: pachetele de unică folosință nu pot fi utilizate într-un mod diferit sau necorespunzator.
 • Eticheta exterioară asigură identificarea:
  Sterilizator/ Nr. Mașină
  Data
  Indicatorul exterior precizează procesarea pachetului.
 • Pe pachet se specifică: data producerii, data expirării, lotul, condițiile de depozitare.

Instrucțiuni de folosire:

1. Controlul de rutină se începe printr-un test de vid, urmat de un ciclu de încălzire. Astfel, sterilizatorul este pregătit pentru a începe testul Bowie & Dick.

2. Se plasează pachetul de testare orizontal în treimea de jos a camerei, ex. pe platforma inferioară a sistemului de încărcare sau în zona superioară scurgerii. Numai pachetul test Bowie & Dick trebuie plasat în cameră.

3. Se pornește ciclul test Bowie & Dick la 134C temperatura nominală (134C efectiv, pana la max. 138C) pentru 3,0 până la 3,5 min. Pachetul test de unică folosință trebuie îndepărtat imediat la sfârșitul ciclului. Se îndepărtează hârtia indicatoare și se examinează rezultatul.

4. Pentru a citi rezultatul, se plasează hârtia indicatoare pe o suprafață strălucitoare.

Nota: Nu se plasează hârtia indicatoare în fața unei surse de lumină. Se compară zona exterioară a hârtiei cu cea din centru. Evacuarea suficientă a aerului/gazelor inerte va arăta o schimbare a culorii uniforme din albastru deschis în roz. Evacuarea insuficientă a aerului/gazelor inerte va conduce la o schimbare neuniformă a culorii, se vor observa pete albastre sau violet în centru, în comparație cu zona exterioară roz a hârtiei indicatoare. În acest caz, se repetă ciclul Bowie & Dick - dacă diagnosticul se confirmă, trebuie oprit aparatul și chemat producătorul pentru reparații/întreținere.

5. Pentru documentare, se păstreaza hârtia folosită pentru test la loc întunecos.

 Prezentare:

1 x Cutie pentru o utilizare

Mai multe informații
Garantie N/A
Cod identificare produs 1121
Termen valabilitate scurt Nu
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Test Bowie&Dick 10+5 GRATIS

Prin completarea acestui formular esti de acord ca recenzia ta sa fie publicata. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.