Consultatie si obturare

Gama completa de instrumente pentru consultatie si obturare: oglinzi dentare, spatule bucale, sonde dentare, truse de consultatie, sonde paradontale.

Oglinda dentara

Oglinda dentara ofera o claritate buna a imaginii si este ideala pentru verificarea spatiilor greu de accesat din cavitatea bucala. Sunt confectionate din materiale de calitate superioara. Veti gasi oglinzi dentare plane sau concave.

Spatula bucala

Spatula bucala este un element component al trusei de consultatie. Avem disponibile spatule bucale in mai multe variante, recomandate pentru utilizarea zilnica, ce sunt foarte rezistente in timp. Spatula bucala contine doua parti active, o parte obturator si una spatula. Veti gasi produse marca Zeffiro care au partile active tratate cu nitrura de titan pentru a impiedica compozitul sa se lipeasca si pentru a facilita conturarea precisa a restaurarilor directe.

Sonda dentara

Sonda dentara este instrumentul de explorare cu ajutorul caruia se poate verifica aparitia unei carii sau se poate aprecia gradul de sensibilitate al dintelui. Fiind utilizate in mod frecvent, acestea au o rezistenta sporita la uzura si sunt confectionate din otel sau inox.

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-16 din 44

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-16 din 44

Pagină
pe pagină
Setați descendent