Implant Sil

98,00 RON 73,50 RON
Disponibilitate: In Stoc
SKU
2618

Material de amprentă injectabil.

-25%

Material de amprentă injectabil.

Indicații:

  • implantologia maxilarului edentat

Caracteristici:

  • duritate shore ridicată: 78 - 85
  • vâscozitate ridicată
  • hidroscopicitate ridicată
  • pe bază de siliconi de vinil cu tratare prin adiție
  • tip I

Instrucțiuni de folosire: 

Pistol și cartuș:

Îndepărtaţi şi aruncaţi capacul şi înlocuiţi-l cu canula de mixare. Se încarcă pistolul cu cartusul automix. Prima parte ieşită (cât un bob de mazare) se aruncă. Următoarea parte este perfectă pentru a fi folosită. Procedeul se repetă la fiecare mixare.

Metoda directă (Metoda pick-up şi open tray)

Asiguraţi-vă că zona de lucru este uscată şi fără impuritati sau resturi de ţesut. Conectaţi un pivot de transfer din 2 piese, format dintr-o parte pătrată şi un surub de fixare a fiecărui implant. Amprentarea se face cu fiecare lingură individual, şi trebuie să aibă o deschizătură care să permită extragerea fiecărui şurub intern. Amprentarea se face cu IMPLANT SIL. Pentru aceasta, încărcaţi materialul automix pe lingură şi aplicati în jurul fiecărui pivot de transfer. Se introduce lingura în gură la maxim 2 minute (timp de lucru la 23°C sau 74° F) după ce materialul a fost extrudat. Se pastreaza timp de 3 minute. După fixare, scoateţi fiecare şurub de fixare a pivoţilor de transfer şi înlăturaţi cu grijă lingura de amprentare cu pivoţii de transfer fixaţi.

Metoda indirectă (Tehnica closed tray)

Asiguraţi-vă că zona de lucru este uscată şi fără impurităţi. Conectaţi câte un pivot de tranfer la fiecare implant. Se pot folosi şi capace de transfer. Amprentarea se face cu ajutorul unei linguri de tip închis. Amprentaţi cu IMPLANT SIL. Încărcaţi materialul pe lingură şi aplicaţi în jurul fiecărui pivot de transfer. Introduceţi lingura în gură la maxim 2 minute (23°C sau 74°F) dupa extrudare. Tineţi-o 3 minute. Dupa fixare, scoate-ţi cu atentie amprenta din gură.

Amprentarea cu capace de transfer.

Capacele de transfer rămân în amprentă. Înlăturaţi pivoţii de transfer şi asezaţi-i ferm înapoi în capacele de transfer.

Amprentarea fără capace de transfer.

Îndepărtaţi pivoţii de transfer cu atenţie de la pacient şi montaţi-i pe fiecare corespondent specific.

Notă: depozitaţi cartusul folosit cu canula de mixare ataşata. Nu refolosiţi capacul iniţial. Închiderea cartuşului prin încrucişarea capacelor poate duce la contaminarea compuşilor şi la o întărire prematură.

Turnarea

Amprenta poate fi turnată în 30 minute după scoaterea din gură. Nu există alte restricţii de timp.

Electrolitica şi dezinfectarea

Amprentele implanturilor trebuie depozitate în condiţii ambientale normale (maxim 25°C sau 78°F). Pot fi placate cu cupru sau argint. Ele se pot dezinfecta cu soluţii clasice de dezinfectare. Depozitarea Nu se depozitează la temperaturi de peste 25°C sau 78°F şi nu se foloseşte după expirarea termenului de valabilitate.

Notă adiţională:

Nu se foloseşte cu materiale standard de siliconi de amprentare (tipul de reacţie prin condensare). Nu folosiţi mănuşi de latex, ele pot interfera cu timpul de fixare a materialului de amprentare.

 

Prezentare:

Cartuș 74g, vârfuri aplicare x 6

 

 

Mai multe informații
Garantie N/A
Cod identificare produs 2618
Termen valabilitate scurt Nu
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Implant Sil

Prin completarea acestui formular esti de acord ca recenzia ta sa fie publicata. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.