Livrare si plata

CUM CUMPĂR?

Foarte simplu!

Cumpărarea produselor se face prin apăsarea butonului "Adaugă în cos". Dupa acționarea butonului, aveți posibilitatea de a stabili cantitatea produselor. Tot în această secțiune, prin acționarea butonului "Continuă cumpărături", aveți posibilitatea de a alege alte produse în vederea cumpărării.

Prin acționarea butonului "Comandă", veți ajunge în secțiunea în care trebuie completată adresa de livrare, numărul de telefon și datele de facturare. Finalizarea comenzii se face prin apăsarea butonului "Trimite".

O persoană din cadrul firmei noastre vă va contacta imediat pentru confirmarea comenzii și stabilirea eventualelor detalii.

CARE ESTE VALOAREA MINIMĂ A UNEI COMENZI?

Valoarea unei comenzi trebuie sa fie de minim 30 Ron.

TERMENUL DE LIVRARE

Pentru comenzile efectuate până la ora 12.00, trimiterea coletului se va face în aceeași zi.

Pentru comenzile efectuate după ora 12.00, trimiterea coletului se va face în ziua următoare.

COSTURILE DE TRANSPORT

Coletele for fi trimise către Dvs. prin intermediul curierului rapid “Nemo Expres”. Timpul de tranzit al coletelor este de 24 – 48 de ore.

Transportul este GRATUIT în cazul în care valoarea comenzii este mai mare de 300 Ron.

In cazul unei comenzi mai mici de 300 RON, se va percepe o taxă fixă de transport în valoare 20 Ron.

Acestea sunt valabile numai în cazulîn care cabinetul Dvs se află într-o localitate cuprinsă în lista de distribuție a curierului Nemo Expres (lista poate fi consultatăaici). În caz contrar, transportul va fi suportat în totalitate de către Dvs.

La cerere se poate opta și pentru o altă modalitate de transport (poștă, alt curier, etc)

PLATA

Plata poate să fie efectuată în urmatoarele moduri:

- în sistem ramburs (se plăteste către curier în momentul în care coletul ajunge la Dvs.)

- prin virament bancar în avans în contul: IBAN: RO38BUCU644017322511RO01 deschis la ALPHA BANK CLUJ. In cazul in care optați pentru acest tip de plată, vă rugăm să ne transmiteți dovada plații prin fax: 0264-592314 sau pe e-mail: info@nastimed.ro.