Politici

1. Accesul la serviciu

1.1 Accesul la serviciu este permis oricarui vizitator, potential Client al site-ului www.nastimed.ro.

1.2 Pentru a i se permite accesul la serviciu, vizitatorul va trebui sa accepte prevederile prezentului document si al termenilor si conditiilor publicate pe site+.

1.3 Nastimed Serv S.R.L. isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportmentului avut de catre Client, accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel Nastimed Serv S.R.L.

1.4 Fiecare Client poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.

1.5 In situatia in care se descopera accese de acest genNastimed Serv isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut sau Serviciu.


2. Produse si servicii

2.1 Nastimed Serv poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

2.2 Nastimed Serv poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

2.3 Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

2.4 Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Nastimed Serv S.R.L., acestea fiind cu titlu de prezentare.