Prosept Instru 1l

72,00 RON 59,00 RON
Disponibilitate: In Stoc
SKU
945

Solutie concentrata pentru dezinfectarea si curatarea instrumentelor medicale.Este adecvata si pentru baile cu ultrasunete.

Flacon 1L solutie concentrata.

-18%

Prosept Instru este un concentrat pt dezinfectarea si curatarea instrumentelor medicale(cum ar fi:instrumentele abrazive,obturatoarele,spatulele,elevatoarele dentare,clestii de extractie si alte instrumente de precizie.Este alcatuit dintr-o combinatie inovatoare de agenti activi pe baza de alchelamine si compusi cuaternari de amoniu,dobandind astfel un spectru larg de actiune si o excelenta putere de curatare;inlatura cu eficienta sangele,saliva si alte fluide bogate in proteine nu necesita produse de curatare ajutatoare nici chiar in situatiile cu contaminare puternica substantele anticorozive prelungesc durata medie de viata a instrumentelor.

PROSEPT INSTRU este potrivit pt baile de curatare cu ultrasunete; compatibilitatea a fost testata pe:polietilena,silicon,fier,otel si sticla acrilica nu apare decolorarea materialelor si fixarea sangelui si a proteinelor pe suprafata instrumentarului medical nu contine aldehide si fenoli pt o manevrare usoara si o dozare precisa,produsul este prevazut cu un capac special creat,prevazut cu o scala gradata de 20ml,oferind astfel o modalitate de utilizare simpla,ecologica si economica.

SPECTRU DE ACTIUNE SI TIMP DE CONTACT:

-Bactericid/Fungicid..................0,5% in 15min,

-Tuberculocid..........................2% in 1ora;

-Hepatita B/HIV(suprafete curate)...2% in 15min 4% in 5min;

-Hepatita B/HIV(suprafete murdare)...2% in 30min; 4% in 15min;

-Hepatita C...................................0,5% in 5min; -Adenovirus...................................2% in 2ore; 3% in 1ora.

MOD DE PREZENTARE:

Flacon solutie concentrata 1L

Mai multe informații
Garantie N/A
Cod identificare produs 945
Termen valabilitate scurt Nu
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Prosept Instru 1l

Prin completarea acestui formular esti de acord ca recenzia ta sa fie publicata. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.