Prosept Instru 1l

72,00 RON
Disponibilitate: In Stoc
SKU
945

Solutie concentrata pentru dezinfectarea si curatarea instrumentelor medicale.Este adecvata si pentru baile cu ultrasunete.

Flacon 1L solutie concentrata.

Prosept Instru este un concentrat pt dezinfectarea si curatarea instrumentelor medicale(cum ar fi:instrumentele abrazive,obturatoarele,spatulele,elevatoarele dentare,clestii de extractie si alte instrumente de precizie.Este alcatuit dintr-o combinatie inovatoare de agenti activi pe baza de alchelamine si compusi cuaternari de amoniu,dobandind astfel un spectru larg de actiune si o excelenta putere de curatare;inlatura cu eficienta sangele,saliva si alte fluide bogate in proteine nu necesita produse de curatare ajutatoare nici chiar in situatiile cu contaminare puternica substantele anticorozive prelungesc durata medie de viata a instrumentelor.

PROSEPT INSTRU este potrivit pt baile de curatare cu ultrasunete; compatibilitatea a fost testata pe:polietilena,silicon,fier,otel si sticla acrilica nu apare decolorarea materialelor si fixarea sangelui si a proteinelor pe suprafata instrumentarului medical nu contine aldehide si fenoli pt o manevrare usoara si o dozare precisa,produsul este prevazut cu un capac special creat,prevazut cu o scala gradata de 20ml,oferind astfel o modalitate de utilizare simpla,ecologica si economica.

SPECTRU DE ACTIUNE SI TIMP DE CONTACT:

-Bactericid/Fungicid..................0,5% in 15min,

-Tuberculocid..........................2% in 1ora;

-Hepatita B/HIV(suprafete curate)...2% in 15min 4% in 5min;

-Hepatita B/HIV(suprafete murdare)...2% in 30min; 4% in 15min;

-Hepatita C...................................0,5% in 5min; -Adenovirus...................................2% in 2ore; 3% in 1ora.

MOD DE PREZENTARE:

Flacon solutie concentrata 1L

Mai multe informații
Garantie N/A
Cod identificare produs 945
Termen valabilitate scurt Nu
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Prosept Instru 1l

Prin completarea acestui formular esti de acord ca recenzia ta sa fie publicata. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.