Prosept Pera 1kg 1+1 GRATIS

438,00 RON 219,00 RON
Disponibilitate: In Stoc
SKU
4446

Prosept Pera este un concentrat sub formă de pulbere special creat pentru reprocesarea manuală a instrumentelor dentare și medicale care sunt sensibile la căldură

-50%
Bonus

Prosept Pera este un concentrat sub formă de pulbere special creat pentru reprocesarea manuală a instrumentelor dentare și medicale care sunt sensibile la căldură.

După dizolvarea lui în apă, Prosept Pera produce o soluție concentrată de acid peracetic și peroxid de hidrogen. Acești doi compuși activi și foarte eficienți dezactivează toți patogenii, inclusiv bacterii rezistente, spori de fungi, micobacterii și virusuri neînvelite.

Prosept Pera este recomandat:

  • pentru sterilizări la rece a aparaturii medicale sensibile la căldură, cum ar fi endoscopurile. 

Caracteristici:

  • Surfactanții și aditivii anticorozivi, în combinație cu formula de pH neutru asigură proprietăți de curățare temeinică și o compatibilitate bună cu materialele.
  • Datorită tensiunii superficiale reduse a soluției, poate pătrunde atât la zonele accesibile cât și în canalele înguste pentru o dezinfectare eficientă.
  • Formula nu conține aldehide și nu fixează proteinele pe suprafața instrumentelor.
  • Prosept Pera nu produce borați, iar compușii inactivi se dezintegrează după utilizare în materie, fiind prietenos cu mediul.
  • Soluția este biodegradabilă.

Prezentare:

1 x Bucată

Mai multe informații
Garantie N/A
Cod identificare produs 4446
Termen valabilitate scurt Nu

Documente

pdf
(Mărime: 284.4 KB)
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Prosept Pera 1kg 1+1 GRATIS

Prin completarea acestui formular esti de acord ca recenzia ta sa fie publicata. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.