ProviCrown A3 15gr

139,00 RON 125,00 RON
Disponibilitate: In Stoc
SKU
2586

PROVI CROWN(MINIMIX 10:1) este un material destinat realizarii coroanelor si puntilor provizorii,pe baza de esteri metacrilici multifunctionali.datorita flexibilitatii sale,materialul e potrivit in special pt punti cu deschidere mare.

-10%

PROVI CROWN(MINIMIX 10:1) este un material autopolimerizabil destinat realizarii coroanelor si puntilor provizorii,pe baza de esteri metacrilici multifunctionali.datorita flexibilitatii sale,materialul e potrivit in special pt punti cu deschidere mare.

PROVI CROWN nu contine metacrilat de metil.Temperartura derivata in timpul polimerizarii se situeaza sub 40 grade celsius.In calitate de coroana sau punte,protejeaza dintele pregatit impotriva influentelor exterioare si protejeaza obturatia.Are o putere transversala crescuta,o buna rezistenta la abraziune si un grad mic de micsorare la polimerizare.Suprafata poate fi lustruita,avand o stabilitate buna a culorii si fluorescentei.

PREZENTARE:

Seringa minimix 10:1,15gr culoare A3

Mai multe informații
Garantie N/A
Cod identificare produs 2586
Termen valabilitate scurt Nu
Scrieți propria recenzie
Recenzați:ProviCrown A3 15gr

Prin completarea acestui formular esti de acord ca recenzia ta sa fie publicata. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.