QuickBond Universal SE

199,00 RON 159,00 RON
Disponibilitate: In Stoc
SKU
975

Adeziv autogravant fotopolimerizabil

-20%

Adeziv autogravant fotopolimerizabil

QUICKBOND UNIVERSAL SE este un sistem adeziv monocomponent autogravant fotopolimerizabil simplu de utilizat. Este proiectat pentru o bună adezivitate a materialelor compozite la smalț și dentină. QUICKBOND UNIVERSAL SE este compatibil cu toate mărcile de materiale compozite de restaurare fotopolimerizabile folosite în prezent.

Aplicare: 

1.Izolare: Diga de cauciuc este metoda recomandată de izolare.

2.Prepararea cavității: Prepararea cavității se efectuează conform tehnicii de restaurare adezivă, cu o reducție minimă a dintelui. Marginile trebuie să aibă o ușoară teșitură(0.5-1.0mm) în smalț cu scopul de a mării suprafața pentru o adezivitate mai bună. 

3.Protecția pulpei: Baza cavității, în cazurile cavităților adânci, trebuie acoperită cu un strat subțire de hidroxid de calciu cu întărire dură (ex.CalciLine LC). 

4.Aplicarea adezivului QUICKBOND UNIVERSAL SE: Aplicați QUICKBOND UNIVERSAL SE cu un aplicator cu puf sau perie pe smalțul și dentina ușor umede și pensulați timp de 30 de secunde. Materialul trebuie să se constituie într-un strat omogen. Suflați cu un jet de aer slab timp de 10 secunde pentru a elimina componentele volatile și pentru a dispersa adezivul. Apoi polimerizați cu o lampă potrivită timp de 10 secunde înainte de aplicarea unui material compozit.

 5.Aplicarea materialului de restaurare: Aplicați materialul de restaurare în conformitate cu instrucțiunile producătorului. Cele mai bune rezultate sunt obținute prin aplicarea unui strat subțire de compozit fotopolimerizabil cu consistență mai moale, urmată de aplicarea unui compozit cu consistență normală. Fotopolimerizați fiecare strat de compozit separat, în conformitate cu instrucțiunile de utilizare corespunzătoare.

PREZENTARE:

Flacon 5ml.

Mai multe informații
Garantie N/A
Cod identificare produs 975
Termen valabilitate scurt Nu
Scrieți propria recenzie
Recenzați:QuickBond Universal SE

Prin completarea acestui formular esti de acord ca recenzia ta sa fie publicata. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.