Safe Bond Universal DC

299,00 RON 229,00 RON
Disponibilitate: In Stoc
SKU
1030

SISTEM ADEZIV CU PRIZĂ DUALĂ, AUTOGRAVANT, PENTRU DENTINĂ ȘI SMALȚ.

 

-23%

SISTEM ADEZIV CU PRIZĂ DUALĂ, AUTOGRAVANT, PENTRU DENTINĂ ȘI SMALȚ. SAFE BOND Universal DC este un adeziv cu priză duală, autogravant, simplu de utilizat. A fost creat pentru o bună adezivitate a compozitelor, compomerilor și a cimenturilor ionomere de sticlă cu răși la smalț și dentinăSAFE BOND Universal DC funcționează optim în condiții de ușoară umezeală,care sunt tipice în timpul procedurilor clinice. SAFE BOND Universal DC este format din două componente, partea A și partea B, care trebuie mixate înainte de aplicare. El realizează o adeziune puternică și durabilă între substanța dentară și materialele de restaurare fotopolimerizabile, autopolimerizabile cât și cele duale cu o închidere marginală perfectă.

APLICARE 

1.Izolarea: Diga de cauciuc este metoda recomandată de izolare

2.Prepararea cavității: Prepararea cavității se efectuează conform tehnicii de restaurare adezivă, cu o reducție minimă a dintelui. Marginile trebuie să aibă o ușoară teșitura(0.5-1.0mm) în smalț cu scopul de a mări suprafața, pentru o mai bună rezistență a legăturii.

3.Protecția pulpei: În cazul excavărilor adânci, camera pulpară trebuie acoperită cu un strat subțire de material pe bază de hidroxid de calciu (ex:Calciline LC).

4.Mixarea adezivului SAFE BOND Universal DC : Se amestecă o picătură de lichid din flaconul PART A cu o picatură de lichid din flaconul PART B pe un suport de amestecare, timp de 5-10 secunde.

5.Aplicarea adezivului SAFE BOND Universal DC: Aplicați un strat generos de adeziv la nivelul smalțului/dentinei ușor umede ( așa cum sunt de obicei în timpul procedurilor clinice) și pensulați suprafața dintelui timp de 30 secunde. Materialul trebuie să formeze un strat omogen. Aplicați un jet de aer timp de 10 secunde pentru a îndepărta componentele volatile și a dispersa adezivul. Apoi polimerizați timp de 20 secunde cu ajutorul unei lămpi de polimerizare cu lumină albastră de tip halogen sau cu LED(lungime de undă de 400-500nm, intensitatea luminii min.1000mW/cm2) și apoi aplicați materialul de restaurare. Pentru o aderență maximă se recomandă folosirea lămpii de polimerizare. Dacă acest lucru nu este posibil, adezivul va autopolimeriza. 

NOTA : Nu schimbați capacele flacoanelor, deoarece acest lucru poate duce la o contaminare încrucișată a lichidelor.

 

Mai multe informații
Garantie N/A
Cod identificare produs 1030
Termen valabilitate scurt Nu
Scrieți propria recenzie
Recenzați:Safe Bond Universal DC

Prin completarea acestui formular esti de acord ca recenzia ta sa fie publicata. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.